Индустрија новости

ПВЦ филм за џвакање назад филм

2020-05-11

Постојат многу материјали за гума за џвакање, гума за џвакање од Бристол, кадифени за џвакање на задниот дел, гума за џвакање од кожа, и гума за џвакање на задниот дел од ПВЦ филм и така натаму. Процесот на технологија на задната гума за џвакање се гума на држачот на материјал и приложете ја хартијата за ослободување, излупете ја хартијата за ослободување кога користите. Традиционалната гуматехнологија на грбот е гумирање со рака, нерамна за обложување на лепак и низок вискозитет.


Денес, ПВЦ филмот за џвакање на задната страна на PVC усвојува напредна опрема за гума за џвакање, повикувајќи се на ширина и должина на ПВЦ филмот, да ја предаде хартијата за ослободување во жлеб за гумен проток и интелигентна контрола од страна на системот за фурна. Потоа, поставете го ПВЦ-филмот на задниот ролери за гуми за џвакање, вклучено, завршено е завршено во производот на ПВЦ филмот за џвакање на задната страна, што е околу 3-5 секунди.


Налепници за садови од кујна и налепници за стакло од прозорци итн се сите производи од гума за џвакање со врати од ПВЦ филм.

0086-15858717321
sales@wzpolysan.com
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept