Индустрија новости

Карактеристики на филмот CPE

2020-11-06

CPE е еден вид заситена гума, која има одлично отпорно на топлина стареење на кислород, стареење на озон, киселина и алкална отпорност и хемиска отпорност.


1)CPE филмима одлична отпорност на масло. Меѓу нив, има одлична отпорност на маслото ASTM број 1 и маслото ASTM број 2, што е еквивалентно на NBR; и има одлична отпорност на маслото ASTM број 3, што е подобро од CR и е еквивалентно на CSM.

CPE филм

2) НаCPE филмсодржи хлор-елемент, кој има одлични својства на задржување на пламен и има карактеристики на горење и капе. Може да се комбинира со антимамон пламен, хлориран парафин и Al (OH) s во соодветен сооднос за да се добие материјал кој го задржува пламенот со одлична отпорност на пламен и ниска цена


3)CPE филмне е токсичен, не содржи тешки метали и PAHS и целосно ги исполнува барањата за заштита на животната средина.


4)CPE филмима високи перформанси на полнење и може да се произведе за да се исполнат различните барања за изведба. Перформансите за обработка на CPE се одлични, а вискозитетот Муни (ML121 14) е достапен во различни степени меѓу 50-100.

0086-15858717321
sales@wzpolysan.com
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept