Индустрија новости

ПЕТ филм против магла

2021-11-01

ПЕТ филм против магла, ПЕТ лист (полиетилен терефталат) е нов тип на еколошки материјал за пакување, кој има карактеристики на отпорност на преклопување, отпорност на хемиска корозија и отпорност на ниска температура на кршливост.


Двостраниот PET-филм против магла е произведен со врвна технологија против магла, со висока транспарентност и двострана анти-магла, висок сјај, добри бариерни својства, безбедност и хигиена, заштита на животната средина, висока јачина и одлична отпорност на триење.


ПЕТ филмот против преклопување и листот ПЕТ широко се користат за визуелно пакување на храна, лекови и електронска опрема, не само за складирање и транспорт на производи на собна температура, туку и за пакување производи, пакување храна, транспарентни маски, медицински маски, заштитни маски, медицинска опрема и други области.



Ние POLYSAN обезбедуваме висококвалитетен ПЕТ филм против магла, ПЕТ лист, одлични физички и механички својства и одлични оптички својства, како што се добра транспарентност, мала замаглување и висок сјај.

0086-15858717321
sales@wzpolysan.com
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept