Индустрија новости

EVA завеса за туширање и PEVA завеса за туширање

2022-04-23

Завесата за туширање EVA и завесата за туширање PEVA се популарни производи за завеси за туширање обработени од висококвалитетни EVA филм и пластични материјали PEVA филм. Завесата за туширање за бања EVA и завесата за туш за бања PEVA се и зелени еколошки производи од пластична фолија, не се штетни за човечкото тело.

Филмот EVA и PEVA филмот се полимерите на EVA и PEVA, кои се без мирис и мазни, со добро чувство на рака, водоотпорни и отпорни на мувла. Содржината на EVA го одредува чувството и завесата на филмот за завесата за туширање. Колку е поголема содржината на ЕВА, толку е помека завесата за туширање, толку е подобра завесата.

Компанијата POLYSAN е професија висококвалитетен извозник на EVA филм и PEV филм за завеса за туширање во бања на меѓународниот пазар, приспособени за дебелина, врежана лак, шема за печатење и боја.



0086-15858717321
sales@wzpolysan.com
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept